Napredne AHA kisline: LCA kompleks

Napredne AHA kisline: LCA kompleks

LCA kompleks je edinstvena mešanica pH uravnotežene mlečne spojine (mlečna kislina + natrijev laktat) z uravnoteženo vrednostjo pH do 3,8 – 4,4 (blizu vrednosti pH normalne kože)

Multifunkcionalna antioksidantna sekvenca (MFAS), ki dosega optimalne rezultate v boju proti staranju. LCA kompleks = mlečna spojina in MFAS

AHA kisline so kisline, zato je pomembno poznati njihovo ustrezno zgradbo; namreč želene rezultate moramo doseči brez nepotrebnega draženja kože. Mlečna spojina ustvari rezervoar molekul mlečne kisline, kar omogoča počasnejšo dostavo do kože in s tem višje koncentracije mlečne kisline, kar je varno za kožo, ne povzroča draženja in zagotavlja optimalne rezultate.

Multifunkcionalna antioksidantna sekvenca

Multifunkcionalna antioksidantna sekvenca (MFAS) podjetja PRIORI vsebuje esencialne vitamine antioksidante, potrebne za optimalno zdravje kože:

  • vitamin A: antioksidant popravi, krepi celični metabolizem in poveča hitrost obnove celic
  • vitamin C: antioksidant, ki stimulira sintezo kolagena
  • vitamin E: antioksidant, pomemben za zaščito celične membrane
  • provitamin A: antioksidant, ki deluje kot rezervoar za sintezo vitamina A

MFAS je vključena v sistem vnosa liposomov, ki ima postopno sproščanje, sposobnost samoregeneracije in stabilno zgradbo. Človeško telo reciklira svoje antioksidante, da bi maksimalno izkoristilo občutljivo ravnotežje regeneracije po sekvencah. Edinstvena MFAS kombinacija antioksidantov podjetja PRIORI je zasnovana tako, da kar se da najbolje spodbudi naravne procese v celici.

skica_lca_kompleks

*Multifunkcionalna antioksidantna sekvenca (MFAS) Antioksidanti v človeškem telesu spodbujajo naravno obnavljanje. MFAS – radikalno čiščenje, naravno obnavljanje.