Tretmaji

Profesionalni Tretmaji,

Medicinska kozmetika z naprednimi AHA kislinami – Osnovno zdravje kože

Osnova za tretmaje z izdelki iz programa Superceuticals®, ki vsebujejo idebenon.
Medicinska kozmetika z naprednimi AHA kislinami podjetja PRIORI® vaši koži povrne njeno osnovno zdravje.
Izdelki podjetja PRIORI® vsebujejo najnovejšo inovacijo na področju AHA kislin: LCA kompleks – izredno močna kombinacija mlečne kisline in nujno potrebnih vitaminov antioksidantov. Idealni izdelki za suho, občutljivo, problematično in aknasto kožo.

Rezultati so odlični:

  • globinsko čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic
  • obnovitev suhe, zrele in od sonca poškodovane kože
  • globinsko izboljšana vlažnost in tekstura kože
  • enakomerna polt
  • odstranitev črt in gub
  • stimulacija kožnih beljakovin: kolagena in elastina

 

PRIORI TETA OBRAZ

PILING ZA OBNOVO KOŽE (Črte in gube) 30 min
Globinsko očisti kožo, odstrani odmrle celice in poveča naravno sposobnost kože za zadrževanje vlage. Koža je opazno bolj gladka, čvrsta, svetla in mladostna. Idealen za zrelo, od sonca poškodovano kožo in normalno kožo, ki potrebuje dodaten lesk.

PILING ZA OBNOVO KOŽE (Akne pri odraslih)
Kožo naredi čistejšo, mehkejšo, svetlejšo in bolj sijočo. Posebej učinkovito odstrani odmrle celice, globinsko očisti, osveži in poživi problematično kožo.

PILING ZA OHRANJANJE VLAŽNOSTI KOŽE (Poškodovana ali občutljiva koža) 30 min
Posebej koristen za občutljivo in poškodovano kožo. Kožo oskrbi z nujno potrebnimi hranili, ki pomagajo ohranjati vlažnost. Blaži in vlaži tudi najbolj občutljivo kožo.

VLAŽILNI PILING (Uravnavanje vlažnosti) 30 min
Sproščujoča in zelo učinkovita nega obraza, ki od znotraj stimulira vlaženje kože in ji daje mladosten, sijoč videz. Idealna za zelo suho in nesproščeno kožo.

DELUXE NEGA PROTI STARANJU (Vse vrste kože) 55 min
Odlična nega obraza, ki vključuje masažo obraza (z blažilnim balzamom) in obnovitveno masko. Odstrani odmrle celice, kožo pa učvrsti, očisti in navlaži. Intenzivna, a vendar sproščujoča nega.

Poglej video

NAPREDNA NEGA OČESNIH PREDELOV 30 min
Hitro odpravi črte, ki se pojavljajo na občutljivi koži okrog oči. S kombinacijo priznanega seruma Smoothing Eye Serum, aktivnih sestavin in nežnega odstranjevanja odmrlih celic doseže hitro učvrstitev kože.

Poglej video

PRIORI TETA NEGA TELESA

NAPREDNA VLAŽILNA NEGA TELESA (KRATKA) 30 min
Intenzivna vlažilna nega, ki nežno, toda učinkovito odstrani odmrle celice, očisti kožo in izboljša njeno vlažnost. Koža je mehka in mladostna.

NAPREDNA VLAŽILNA NEGA TELESA (ČIŠČENJE KOŽE) 50 min
Sproščujoča, a vendar intenzivna nega telesa, ki odpravlja vidne znake staranja in dehidracije. Globinska terapija za dehidrirano, suho, od sonca poškodovano in utrujeno kožo. Odstrani odmrle celice in izboljša ten kože, obenem pa jo globinsko vlaži. Koža je bolj gladka, mehka in svetla.

Poglej video – prvi del

Poglej video – drugi del

NAPREDNA VLAŽILNA MANIKURA 45 min
Idealna rešitev za izsušeno kožo. Intenzivna nega, ki uravna vlažnost rok, jih pomladi in oskrbi z vitamini antioksidanti. Ti kožo ščitijo in zavirajo njeno staranje.

NAPREDNA VLAŽILNA PEDIKURA 60 min
Čudovita čistilna pedikura, ki odstrani odmrle celice in utrujenim nogam povrne nežnost in gladkost. Vlažnost stopal in nog je obnovljena, pedikura jih pomladi in oskrbi z vitamini antioksidanti, kateri jih ščitijo in zavirajo staranje.

Poglej video