The Aging Process Simplified

Superceuticals® (nega kože z Idebenonom Complex-om)

Izdelki PRIORI® Superceuticals® so več kot navadna medicinska kozmetika, saj na področju izdelkov za nego kože proti staranju postavljajo nova merila. Ti izdelki vsebujejo Idebenon Complex (Hydroxydecyl Ubiquinoyl Dipalmitoyl Glycerate), najnovejšo tehnologijo na področju nege kože, ki poskrbi za hitrejše delovanje naših izdelkov, izboljšane rezultate in večjo kompatibilnost z vsemi vrstami kože. Najbolj napredna molekula v uporabi v izdelkih za nego kože proti staranju je temelj znanstveno dokazanih Idebenon formul podjetja PRIORI®, ki koži vračajo mladostno svežino in jo ščitijo pred prezgodnjim staranjem. Ostali izdelki medicinske kozmetike se z našimi novostmi ne morejo primerjati. Izdelki iz linije PRIORI® Superceuticals® odpravljajo znake staranja kože, odpravljajo črte in gube, skrbijo za enakomerno polt in teksturo, koži dajejo svetlejši, mladosten videz ter jo ščitijo pred škodljivimi vplivi iz okolja, in to bolje od vseh drugih izdelkov na trgu (zaščitni faktor EPF® 95+).

Izdelki medicinske kozmetike povzročijo vidne in dolgotrajne spremembe na koži. Njihovo delovanje ni omejeno le na prikrivanje oz. odstranjevanje znakov nezdrave kože. Medicinska kozmetika pomaga pri pospeševanju koristnih metaboličnih procesov v koži in/ali pri zaviranju procesov, povezanih s staranjem. Izdelki iz linije Superceuticals® pa odkrivajo nove možnosti na področju nege kože proti staranju! Spojina, ki jim to omogoča, je Idebenon Complex. Staranje je posledica poškodovanih celic, za kar so krivi prosti radikali. Poznamo dva glavna vira prostih radikalov:

1. Notranji viri prostih radikalov:

  • notranje staranje, kamor štejemo proste radikale, ki nastajajo zaradi delovanja mitohondrijev (v njih celice ustvarjajo energijo)

2. Zunanji viri prostih radikalov:

  • zunanje staranje, kamor štejemo poškodbe zaradi sonca (UV sevanje), onesnaženosti zraka, ozona, cigaretnega dima itd.

slika_idebenone_simplified