Katera PRIORI linija je zame?

ODKRIJTE ZNANOST POMLAJEVANJA KOŽE

PRIORI® se ne ponaša le z najmodernejšimi tehnologijami proti staranju kože – enako ponosni smo na veliko izbiro izdelkov, s katerimi zlahka zadostimo vašim individualnim potrebam in osebnim ciljem glede nege kože ter se prilagodimo vašemu načinu življenja. Poleg linije izdelkov Revaleskin® vam je na voljo tudi:

Naravna kozmetika Revaleskin® >>

Najmočnejši naraven zaviralec staranja Analogija iz športa: Joga za kožo
Popolnoma naravna alternativa z učinkovitim delovanjem proti staranju. Ta linija izdelkov predstavlja izbiro, ki je v skladu z življenjskim slogom in filozofijo ekološko osveščenih kupcev, ki pričakujejo prvovrstno nego kože s prvovrstnimi rezultati. Ti izdelki se uporabljajo v popolnoma naravnem programu proti staranju kože podjetja PRIORI®.

Priori MD Tx-Botanical Complex™ mineralni pudri >>

Skrbite za naravo in narava bo poskrbela za vasAnalogija iz športa: Joga za kožo
Linija mineralnih pudrov Priori MD Tx-Botanical Complex™ mineralni pudr, ter prva in edina linija mineralnih pudrov, ki vsebuje širok spekter antioksidacijskih izvlečkov. Antioksidacijski izvlečki so najmočnejši naraven zaviralec staranja, ki izjemno učinkovito ščiti pred prostimi radikali in staranjem kože.

Medicinska kozmetika z naprednimi AHA kislinami >>

Dokazano uspešen sistem za globinsko obnovo kože Analogija iz športa: Osnovno zdravje kože
Najnovejša inovacija na področju AHA kislin, ki omogoča doseganje boljših rezultatov: LCA kompleks – kombinacija mlečne kisline in nujno potrebnih multifunkcionalnih vitaminov (vitamin A, vitamin E, vitamin C in provitamin A), ki so vgrajeni v liposome. Prva stopnja v ponudbi izdelkov za nego kože podjetja PRIORI®. S temi izdelki koži povrnete njeno osnovno zdravje, kar je osnova vsakega programa za zaviranje staranja kože.

Linija izdelkov z idebenonom Superceuticals® >>

Najmočnejši antioksidant v boju proti staranju Analogija iz športa: Triatlon za kožo
Izdelki iz te linije se lotijo staranja pri celičnem izvoru – mitohondriju, ter omogočajo najvišjo stopnjo obrambe pred prostimi radikali – EPF® 95. Idealna izbira za kupce, ki s svojim trenutnim programom nege kože ne morejo izboljšati rezultatov, a vseeno hočejo več: »triatlon« za kožo. Druga stopnja v programu proti staranju kože podjetja PRIORI®, ki pride na vrsto, ko si je stranka okrepila zdravje kože z izdelki z naprednimi AHA kislinami.

Priori® Cellular Recovery Serum z DNK encimskim kompleksom >>

Analogija iz športa: Osebni trener kože
Izboljša rezultate vašega trenutnega programa nege kože; za hitrejše in vidne rezultate v boju proti staranju! Spodbuja celice, da se same pozdravijo in pomladijo, dodatno zmanjša videz tankih črt, gub in neenakomernega tena kože.