Preprosto najboljši!

PRIORI® je podjetje z najbolj inovativnimi izdelki proti staranju, ki svetovnemu trgu ponuja rešitve, kakršnih ostala podjetja, ki se ukvarjajo z zaščito kože, preprosto nimajo na voljo.

ODKRIJTE ZNANOST POMLAJEVANJA KOŽE

PRIORI® se ne ponaša le z najmodernejšimi tehnologijami proti staranju kože – enako ponosni smo na veliko izbiro izdelkov, s katerimi zlahka zadostimo vašim individualnim potrebam in osebnim ciljem glede nege kože ter se prilagodimo vašemu načinu življenja.

ZAJAMČENO BOSTE OSTALI BREZ ČRT IN GUB

Mogoče se tega niti ne zavedate, toda z Joe-om (Joseph A. Lewis II) ste močno povezani, čeprav ga morda še nikoli niste srečali. Samo preverite med svojo kozmetiko: če kateri od izdelkov, ki jih uporabljate, vsebuje alfa-hidroksi kisline (AHA), idebenon ali CoffeeBerry®, potem vam pri ohranjanju lepote pomaga prav Lewis. Lewis je začel te sestavine uporabljati v nekaterih revolucionarnih izdelkih, ki zavirajo staranje kože – M.D. FORMULATIONS®*, M.D. FORTÉ®*, PREVAGE®*, in mnogih drugih. Zato v lepotni industriji ni le kemik, ampak velja za pionirja medicinske kozmetike.

AVTORITETA NA PODROČJU ZAVIRANJA STARANJA

Poslovni model, ki sta ga uvedla Lewis in njegov poslovni partner Joseph C. DiNardo, prav tako izjemen poslovnež in toksikolog, je morda nenavaden, je pa neverjetno uspešen. Lewis in DiNardo (nekateri ju poznajo pod vzdevkom »the Joe’s«) sta po letih znanstvenih raziskav in s pomočjo velikih količin denarja, ki sta jih vložila v razvoj, trgu predstavila nove tehnologije proti staranju. Te vrhunske tehnologije (podpirata jih tako farmacevtska kot medicinska stroka) sta predstavila na največjih dermatoloških srečanjih in v svetovno znanih strokovnih revijah.

ODKRIJTE ZNANOST POMLAJEVANJA KOŽE

PRIORI® je podjetje z najbolj inovativnimi izdelki proti staranju, ki svetovnemu trgu ponuja rešitve, kakršnih ostala podjetja, ki se ukvarjajo z zaščito kože, preprosto nimajo na voljo. Profesionalcem nudimo edinstvene tretmaje in postopke proti staranju, ki koži vračajo mladostno svežino. Izdelki tradicionalne medicinske kozmetike se z našimi novostmi ne morejo niti primerjati. Ime PRIORI® izvira iz latinske fraze »A priori«, kar pomeni »od vzroka k učinku«. Ime se odlično podaja k naši teoriji o pravilnem preprečevanju staranja kože – osredotočamo se na vzrok, s čimer dosežemo najboljši učinek. Zato bi morali biti izdelki PRIORI® vaša PRIORITETA pri izbiri izdelkov za nego kože.