Cellular Recovery Serum

slika_levo_target_skin_therapy

Cellular Recovery Serum z DNK encimskim kompleksom

Kaj je?
Je DNK obnovitveni ”booster” proti staranju kože; primeren je za vse tipe kože in ga lahko vključimo v vsak program nege kože.

Kako deluje?
Vsebuje edinstven DNK encimski kompleks, ki posnema v telesu naravno prisotne DNK obnovitvene encime in pospeši njihov učinek na kožo. Tako reverzibilno deluje na poškodbe DNK zaradi prostih radikalov.

Zakaj je edinstven?
DNK encimski kompleks uporablja tri različne naravne v liposome vgrajene DNK obnovitvene encime iz rastlinskih in mikrobnih virov, za popravilo celičnih poškodb, plus ključni antioksidant in protivnetne sestavine za pomiritev, ter hialuronsko kislino za vrhunsko vlaženje kože.

Zakaj bi izdelek uporabljali?
DNK obnovitveni encimi dokazano zmanjšajo vplive škodljivega UV sevanja, zmanjšajo videz tankih črt, gub in neenakomerne kožne pigmentacije in reverzibilno delujejo na poškodbe celične DNK. Cellular Recovery Serum bo pospešil in dodal ”boost” učinek rezultatom vaše trenutne nege kože; hitrejši in vidni rezultati pomlajene kože!

Kako naj izdelek uporabljam?
Izdelek Cellular Recovery Serum podjetja PRIORI® uporabljajte pri svoji običajni rutini, po čiščenju kože in pred nanosom bogatejših serumov ali krem. Najbolje se obnese v kombinaciji z antioksidantnim tretmajem, kot so vsi programi nege kože PRIORI®, za pospešitev poprave in za obnovo starajoče kože. Uporabljajte enkrat ali dvakrat dnevno, kot svetuje vaš strokovnjak za nego kože.

Analogija iz športa: Osebni trener kože

 

Koristi terapije kože PRIORI®:

  • Dramatično zmanjša videz tankih črt in gub.
  • V kožo vnaša DNK obnovitvene encime. Ta kombinacija pospeši zmožnost samozdravljenja in tako izboljša videz strajoče kože.
  • Vsebuje močne antioksidante, ki pospešijo protivnetne učinke, zato so izdelki primerni za občutljivo kožo in kožo, poškodovano zaradi okolja in življenjskega sloga.
  • Brez olj, dišav in barvil, ne povzroča aken, dermatološko testirana, serumi na osnovi vode za vse tipe kože.
  • Osnovana za pospešitev ali ”boost”učinek vsakega programa nege kože proti staranju.