Cellular Recovery Serum z DNK encimskim kompleksom

Cellular Recovery Serum z DNK encimskim kompleksom

PRIORI® s ponosom predstavlja Cellular Recovery Serum z DNK encimskim kompleksom, prvi izdelek iz nove kategorije PRIORI® nege kože proti staranju -TARGET SKIN THERAPY – terapija, ki je osnovana in rezervirana za posebne, ne celice usmerjene “booster” proizvode, ki se lahko uporabljajo v kombinaciji z vsemi PRIORI programi za nego kože, tako za pospešitev kot tudi za “boost” učinek na rezultate pomlajene kože. PRIORI® Cellular Recovery Serum z DNK encimskim kompleksom bo rezultate uporabe izdelkov Idebenone Superceuticals celo izboljšal!

DNK je ključnega pomena za vsa živa bitja, vse aktivnosti celičnega metabolizma in je najpomembnejši element za naše zdravje in naš videz. Vendar pa lahko UV svetloba in drugi viri strupenih prostih radikalov poškodujejo DNK. Če jih ne nadzorujemo, te poškodbe povzročijo prezgodnje staranje kože, odmiranje celic in celo kožnega raka!

Antioksidanti kot je idebenon, zgradijo prvo obrambno linijo; ta celice varuje pred poškodbami DNK, ki jih zaradi prostih radikalov povzroča oksidativni stres.

Celični obnovitveni mehanizmi kot so DNK obnovitveni encimi, celicam zagotavljajo drugo obrambno linijo; popravijo poškodbe DNK, ki jih povzročajo prosti radikali.

poškodbe DNK zaradi prostih radikalov

target_skica

DNK obnovitveni encimi odstranijo poškodbe

DNK v povrnjenem normalnem zdravem stanju

KLJUČNE LASTNOSTI

 

 • DNK encimski kompleks uporablja 3 naravne v liposome vgrajene DNK obnovitvene encime iz rastlinskih in mikrobnih virov, za popravilo celičnih poškodb:
  • Ultrasom
   • T4 endonukleaza V,  DNK obnovitveni encim, sintetiziran iz bakterij, pomaga odstraniti DNK CPD lezije in obnovi celice
  • Fotosom
   • Anacystis Nidulans, DNK obnovitveni encim fotoliaza, prav tako sodeluje pri obnovitvenem in popravljalnem mehanizmu DNK CPD lezij (izvlečki planktona)
  • Roksisom
   • 8-oksogvanin glikozilaza -1, OGG1: obnovitveni DNK encim, ki reverzibilno učinkuje na oksidativne poškodbe jedrne in mitohondrijske DNK, sintetiziran iz gorčičnih semen (izvleček Arabidopsis thalina)
 • Vsebuje tudi ključne antioksidantne in protivnetne sestavine: izvleček plodu Evodia Rutaecarpa, izvleček Santalum Album (sandalovina), izvleček lubja amurskega plutovca (Phellodendron Amurense Bark Extract), izvleček Hordeum Distichon (ječmen) za pomiritev kože, ter hialuronsko kislino za vrhunsko vlaženje kože.
 • DNK obnovitveni encimi dokazano zmanjšajo vplive škodljivega UV sevanja1, zmanjšajo videz tankih črt, gub in neenakomerne kožne pigmentacije2 in reverzibilno delujejo na poškodbe celične DNK3.
 • Izboljša rezultate vašega trenutnega programa nege kože; za hitrejše in vidne rezultate v boju proti staranju! Spodbuja celice, da se same pozdravijo in pomladijo, dodatno zmanjša videz tankih črt, gub in neenakomernega tena kože.