Rešiteve za trepalnice

LASH RECOVERY SERUM s trojnim lipopeptidnim kompleksom™

Problem

Staranje vpliva tudi na rast in sposobnost obnove trepalnic. Procesi obnove se z leti upočasnijo, kar čez čas pomeni redkejše, tanjše trepalnice. Če temu dodamo še leta obremenjevanja trepalnic z maskarami, s kodralniki, z odstranjevalci ličil, umetnimi trepalnicami itd., tudi trepalnice postanejo šibke in krhke.

Mnoge potrošnice so iz nezadovoljstva zaradi redkih, tankih trepalnic preizkusile podaljške trepalnic. Kljub trendu so ugotovile, da podaljški močno poškodujejo trepalnice in da je zanje potrebno odšteti kar precej denarja; to dejstvo je pripomoglo k uspešnosti in popularnosti izdelkov za spodbujanje rasti trepalnic danes.

Rešitevtrepalnice_resitev-jpg

PRIORI® Lash Recovery Serum pomaga v boju proti prezgodnjemu staranju, proti dejavnikom okolja ter prezgodnjemu izpadanju trepalnic. Ta napredni izdelek za spodbujanje rasti trepalnic in obrvi zagotavlja hitre rezultate; krhke, kratke in redke trepalnice postanejo polnejše in razkošnejše, obrvi pa močnejše, in to le v nekaj tednih!

Izdelki za rast trepalnic za lokalni nanos stimulirajo folikle, da iz njih zrastejo močne in dolge trepalnice. Nedavni znanstveni izsledki so pokazali, da lahko z izdelkom PRIORI® Lash Recovery Serum reverzibilno vplivamo na nezdrave trepalnice in obrvi.

S pomočjo izjemno močnega, edinstvenega trojnega lipopeptidnega kompleksa™ in drugih sestavin izdelek Lash Recovery Serum spodbuja rast in zdravje naravnih trepalnic in obrvi ter izboljša njihovo stanje in videz. Serum nahrani vsako posamezno trepalnico, lok trepalnic pa napolni z energijo, kar spremeni tanke, krhke ali kratke trepalnice v močnejše in že na pogled bolj zdrave, in to v samo dveh tednih.

maskara-jpg