Tretmaji

PRIORI Brightening Skin Treatment

PRIORI posvetlitvena nega kože 30 minut

Posvetli temno, pigmentno kožo. Odlična nega po počitnicah ali kot terapija za bolj trdoživa pigmentna znamenja. Ta piling tipa „med kosilom” združuje moč Idebenone Complex-a in AHA kislin za učinkovito delovanje proti pigmentu ob pomoči močnih antioksidantov. Koža bo ponovno sijoča z zdravim leskom.

PRIORI Delicate Skin Treatment

PRIORI nega občutljive kože 30 minut

Odlična nega za stanja, katerim je podvržena občutljiva koža. Kožo ohladi in pomiri, ob uporabi nežnega pilinga pa ponovno vzpostavi ravnovesje kože. Izboljša obrambni mehanizem kože ter pripomore k vzpostavitvi normalnega stanja.

PRIORI Hydrating Skin Treatment

PRIORI hidratacijska nega kože 30 minut

Suho, izsušeno kožo napolni z esencialnimi maščobnimi kislinami, ceramidi in vlažili in s tem izboljša njeno teksturo in hidratacijo. To nego priporočamo za utrujeno kožo, saj jo ponovno učvrsti in naredi sijočo.

PRIORI Prob lem-Pro ne Skin Treatment

PRIORI nega za problematično kožo 30 minut

Ko koža potrebuje ponovno vzpostavitev ravnotežja in globinsko čiščenje, vam priporočamo ta piling, saj združuje prednosti tako AHA kot tudi BHA kislin in tako pripomore k normaliziranju in preprečevanju mastnega videza. Primeren je za problematično kožo, saj odpira pore in odpravlja akne.

PRIORI Resurfacing Skin Treatment

PRIORI nega za glajenje kože 30 minut

Vrhunska nega za ohranjanje mladostnega videza in glajenje površine kože, saj uporablja napredne piling tehnike za mehčanje in odpravljanje znakov staranja. Odlično deluje na koži, ki je poškodovana od sonca in negativnih okoljskih vplivov. Po tem pilingu bo vaša koža zasijala v polnem mladostnem sijaju.

WOW Factor Facial

Obrazna nega z WOW faktorjem 60 minut

Nega z WOW faktorjem, katere učinek je viden in dih jemajoč. Prav tako kožo pomladi ter izboljša njeno elastičnost, teksturo, ten in čistost. Vidno zmanjšuje smejalne gubice in ostale gube, a hkrati posvetli polt. Sprostite se in se prepustite bogati masaži in edinstvenim, inovativnim dosežkom nege kože, kateri naredijo kožo sijočo, osveženo in mladostno.


REVALESKIN FACIAL TREATMENT

Revaleskin obrazna nega


Lunchtime Botanical Enzyme Peel

Botanični encimski piling „med kosilom” 30 minut

Pokažite potencial svoje kože v samo 30. minutah! Ta izdelek za izboljšanje kože na obrazu opravi piling kože, jo posvetli, zgladi in hidrira, medtem ko se vi sproščate in razveselite vidno gladkejše kože. Je odlična poživitev za utrujeno kožo kakor tudi izboljševalec videza kože ob posebnih priložnostih.

Botanical Enzyme Peel Treatment

Nega z botaničnim encimskim pilingom 50 minut

Z učinkovitimi bučnimi in papajinimi encimi obnovi in posvetli utrujeno kožo, ki je brez sijaja. Hranilen encimski piling nežno odstrani mrtve kožne celice in nato se prikaže bolj zdrava polt. Vaša koža bo gladkejša in pridobila bo bolj enakomeren ten in sijaj. Ta nega se lahko izvaja enkrat ali dvakrat tedensko. Za dosego optimalnih rezultatov vam priporočamo serijo šestih neg.

With Anti-Aging Hand Treatment

S pomlajevalno ročno nego —- 75 minut


PROFESIONALNE NEGE V SALONIH

PRIORI PROFESSIONAL nege so namenjene hitremu začetku izvajanja režima domače nege PRIORI ter za maksimiranje učinkov izdelkov, kar zagotovi še hitrejše rezultate. Namen teh zelo učinkovitih neg je dvojen: koža takoj pridobi mladosten videz, medtem ko končni rezultati pomenijo skok na višjo stopnjo.

PRIORI vam nudi bogat program Profesionalne nege za obraz in telo, vključno s specializirano nego za roke in stopala.

Prav tako vam ponujamo krajše nege tipa „med kosilom”, katere zagotovijo takojšnje zadovoljstvo v obliki hitrih in vidnih rezultatov. Vsaka posamezniku prilagojena nega vključuje individualiziran režim, kateri zagotovi, da se uporabijo najustreznejši izdelki za dosego maksimalnih rezultatov.

Na podlagi uvodnega pregleda kože vam bomo priporočili najprimernejše programe neg glede na vaše specifične potrebe in želen rezultat.

Odstranite svoje nepravilnosti!